Kronkelpop 2017

Kronkelpop maakt zich op voor tweede editie

Na de succesvolle eerste versie van Kronkelpop in 2016 kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 20 mei beklimmen drie bands met uiteenlopende muzikale invloeden het podium achter Het Kronkelhonk in Slagharen. Ongeacht het weer belooft het wederom een prachtige dag te worden! Al zal zo’n fijn zonnetje als vorig jaar zeker welkom zijn.

Als eerste band mogen we Short Notice verwelkomen, een semi-akoestische band met rasechte muzikanten die van kleine liedjes tot pop, rock en Nederlandse meezingers van iedere gelegenheid een feest maakt. De perfecte binnenkomer voor een festival.
DiQuapo volgt Short Notice op. Drie gedreven muzikanten en één geslepen zangeres bieden een breed repertoire waarbij zowel de bekende classics als hedendaagse rock hits, de revue passeren. Van Skunk Anansie tot Foo Fighters en van Muse tot Peter Pan Speedrock, DiQuapo spreekt een breed publiek aan.
De afsluiter van Kronkelpop is dit keer The Green Monkeys uit Gramsbergen. In “The Clash of The Coverbands” heeft deze jonge band zich weten te bekronen tot beste coverband van Oost-Nederland 2016-2017, waarvoor ze nu nog in de race zitten voor een finaleplek in Paradiso, Amsterdam. Een veelbelovende band dus!
Tussen de bands door zal de muziek verzorgd worden door DJ Melvin.

Het Kronkelpop-terrein op het veld achter Het Kronkelhonk is op zaterdag 20 mei vanaf 16.00 uur geopend. De entree is tot 12 jaar gratis en daarboven maar € 5,-. We hopen op veel bezoekers en mooi weer! Meer info vind je op www.kronkelhonk.nl en www.facebook.com/kronkelhonk.