Kronkelpop 2018!

De 2018 editie van Kronkelpop staat gepland op Hemelvaartsdag 10 Mei!

Met trots kunnen wij aankondigen dat de volgende 4 bands op de planken zullen staan.

-SPARE JERRY’S-

De gezegde ” alle beste Ideen beginnen in de kroeg” is Door deze jongens omgezet in de realiteit.
In Mei 2016 heeft deze band de instrumenten in handen genomen en samen de eerste noten gespeeld. Hoewel de buren het volume nog wel konden waarderen, klaagden ze toch over die valse notenπŸ™ˆ
De band kreeg alle support van de regio en ondanks hun kleine reportoire,hadden ze regelmatig optredens.
Dik een jaar verder zijn deze jongens geen beginners meer, Spare Jerry’s is uitgegroeid tot een band wat geweldige noten speelt en hun repertoire heeft uitgebreid met o.a ZZtop/CCR/Judas Priest/ Thin Lizzy en meer..

-BTW BAND-

De B.T.W.-band is een band uit het Oosten van Nederland die inmiddels al een aantal jaar mee gaat. Met hun brede repertoire die uiteen loopt van Normaal en Bokkers tot Steve Miller, Peter Koelewijn, Elvis Presley etc etc, weet deze band van elk optreden een waar feest te maken! Ook hun eigen nummer ”Beugels” is veel te horen op diverse radio stations! We zijn blij dat ook de mannen van de BTW band bij ons op het podum staan!

-FILTHY TREASURE-

Voor alles is wel een gelegenheid te vinden. Dat hoeft dus niet eenmalig te zijn. Het levende bewijs hiervan is de ‘gelegenheidsband’ Filthy Treasure die sinds voorjaar 2015 succesvol aan de weg timmert. Dit ‘nevenproject’ van doorgewinterde muzikanten Arjan Schepers (zang/gitaar), Martijn Egberts (drums), Pascal Egberts (zang/gitaar/toetsen), aangevuld met Wilco Boers (zang/bas) zou maar eenmalig optreden maar bleek in een vraag te voorzien van ‘Generation X’, die geen boodschap heeft aan de platgetreden paden die door menig amusementsorkest worden betreden. Filthy Treasure brengt overvalste rock uit 70-er, 80-er en 90-er jaren met een uitstapje naar het begin van deze eeuw waarbij de toehoorder menig maal een ‘Aha-Erlebnis’ zal hebben: ‘die heb ik lang niet meer gehoord!’ Filthy Treasure speelt maar met een doel:het dak mag eraf!

-BAND’UM-

Met een breed repertoire van gepeperde rock & roll tot golden oldies staat Band’um gelijk aan een knallend feest. Ze spelen alles wat lekker klinkt, stevig rockt of simpelweg een feestje is. Mocht er een valse noot te horen zijn, dan weten we zeker dat deze ook mee gezongen kan worden!
Denk daarbij aan platen van Poison tot Bon Jovi, van Elvis Presley tot CCR en van The Scene tot Kensington. Maar ook Guns N’ Roses en het stevige rockwerk horen natuurlijk in het programma.

De muzikale omlijsting zal deze dag verzorgd worden door ‘huisdj’ Dj Melvin.

Wij hebben er zin in! C.U 10 Mei @Kronkelpop!